İstanbul Petek Tamiri

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Bu durumda peteklerinizi temizletmezseniz hem faturaların artmasına hemde evin zor ısınmasına sebep olursunuz.

Yapmanız gereken tek şey, İstanbul’un hangi noktasında olursanız olun, seven/24 bizlere ulaşmaktır. Petek Temizleme Adresinize en yakın ekibimizi hızlı şekilde yönlendirerek, sizlere oldukça pratik bir hizmet sağlıyoruz.

Yukarıda verilen fiyatlar baz product olarak verilmiştir iletişime geçilerek detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek tamiri petek temizlik işlerinide yapılır.

Yukarıdaki tabloda normal suggestion daireler ve duble konulat içinde fiyat tablosunu sizlerle paylaşmış bulunmaktayız. Petek Temizleme Fiyatları belirlenirken kaç adet olduğunu oldukça önemlidir. Genelde gittiğimiz servis işlerinde komple tüm petekler için hizmet alınıyor olsa da bazı istisna durumlarda az adetli petekte uygulama istenmektedir.

Kış boyunca gereksiz yere daha fazla yakıt ve doğalgaz harcamanıza karşın dilediğiniz gibi, konforlu bir petek tamircisi şekilde ısınamıyor iseniz profesyonel çözümlerimiz'den yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz zamanı gelmiş demektir.

Valf arızalıysa, yenisiyle değiştirin. Su giriş valfini değiştirmek için makinenizin kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin veya bir servis teknisyeninden gardenım alın.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat en yakın petek tamircisi tekliflerini görüntüle.

Kombi pompasının daha az çalışmasını ve dolayısıyla kombinin daha uzun bir ömre sahip olmasını sağlarsınız.

Kova ve Bezler: Temizlik sırasında oluşabilecek pislikleri toplamak için bir kova ve temizlik bezleri.

Peteklerinizde oluşan problemler, petek tamirci en yakın ısıtma sistemizin verimini düşürebilir. İşte Bengi Teknik Servis’in sunduğu petek temizleme hizmeti hakkında detaylar:

firması olarak kullandığımız cihaz ve ekipmanlar profesyonel olarak istanbul petek tamiri kullanılan makine ve cihazlardır.

Report this wiki page